Cautare

61314 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (8.03 secunde)
organizeaza in perioada 13-15 decembrie "Targul Craciun Taranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
organizeaza in perioada sambata si duminica "Targul CraciunTaranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde cei interesati sunt asteptati de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
Moartea milionarului Ilie Vonica, afaceristul sibian care se spune ca si-a pus capat zilelor aruncandu-se in gol de pe terasa vilei sale a fost ultima de acest tip si a avut loc in 2014.
Prin Cadrilaterul romanesc de altadata (III) BALCIC - BIJUTERIA DIN COROANA ROMANIEI MARI (AUTOR BLOG: ... Ici si colo, cate ceva despre Queen Mary si cativa batrani curajosi care, cu fereala, ne-au raspuns la doua-trei intrebari in limba romana.
Senatorul Gheorghe Pop a sustinut o declaratie cu titlul: ... Zilele trecute am intrat cu surle si trambite in Schengen. ... Olanda ne-a intins chiar un covor rosu, presarat cu lalele crescute special pentru noi in sudul tarii, la Keukenhof. Am discutat cu cei care s-au ocupat de aranjare;
Doi tineri salajeni sunt cercetati in stare de libertate, de catre politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog al IPJ Salaj, pentru punerea in circulatie a unor bancnote falsificate, infractiune care se pedepseste cu inchisoare cuprinsa intre 3 si 12 ani.
Conform primarului general Sorin Oprescu, pasajul pietonal pe sub Arcul de Triumf ar urma sa fie gata odata cu finalizarea lucrarilor de consolidare a monumentului istoric, respectiv 1 decembrie 2015. ... Pasajul va fi terminat odata cu finalizarea lucrarilor de consolidare a Arcului de Triumf", a declarat Sorin Oprescu.
organizeaza in perioada 19-23 decembrie "Targul Craciun Taranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
Dupa aceea am vazut un restaurant unguresc, Christie's, inlocuit de un alt restaurant, care a avut o viata mai scurta, Casa Tulceana, cu peste adus direct de la Dunare si din mare.
Incearca sa iti petreci mai mult timp cu ei, in special sambata si duminica. ... Vorbeste despre planurile tale cu colegii si sefii, unele dintre ele vor fi primite cu entuziasm. ... Daca il iei in serios, veti reusi sa iesiti din aceasta faza proasta.
Scoala de Vara a Tineretului National Liberal, care se desfasoara in perioada 23- 27 august la hotelul Perla din Mamaia, a adunat ieri un numar impresionant de cursanti.
Una dintre cele mai mari unitati de cazare din statiunea Eforie Nord, Hotelul Petrolul este pregatit sa isi primeasca oaspetii.
Contractul, finantat de la bugetul local, in valoare de 60,4 milioane de lei fara TVA, a fost atribuit, la data de 8 august, unui consortiu format din firmele Apolodor Demolari SRL, Eurovia Construct International, Tehcon & Edilitare si Infrastructura SRL si SC Consitrans SRL.
Izvorat din revolta si din speranta. ... Cand Franta triumfa, imnul rasuna din mii de piepturi. ... Din mii de piepturi rasuna imnul si cand Franta sangereaza. ... Cand il auzi cantat pe un ton martial, stii ca bataia tobelor din orchestra se va preface in batai de tun.
Expozitia lor arata extraordinar, cu neoane fluorescente care pun in evidenta tablourile pline de culoare, e ca o explozie de bucurie. Pictorul german Marcel Thiele s-a stabilit in Romania in urma cu 3 ani.
ea a murit la varsta de 48 de ani aruncandu-se de la etajul 8 al unui bloc din Bucuresti.
La ora la care scriu aceste randuri, nu avem inca date despre rezultatele celor mai fasaite alegeri libere din istoria post-decembrista a tarii.
In alegerea investitiei potrivite intervine insa si factorul financiar, cel mai important din toate.
Cu toate ca si-a facut aparitia acum câteva luni, Oxygen Bistro a reusit sa se impuna repede pe piata craioveana de profil.
Cu toate ca si-a facut aparitia acum câteva luni, Oxygen Bistro a reusit sa se impuna repede pe piata craioveana de profil.
google-analytics.com